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B. Duties of Di.trict Oommanders. 
4. Officen. Commanding Districts will keep themselves informed as to the 

condition of aI'mamcnt. and equipment", and will satisfy themselves that the 
article. which would be is"ucd to or taken into usc by unite on mobilization are 
at all times maintained in Po serviceable and complete condition. 

5. They are responsible for the custody and maintenance of the mobilization 
equipment which is held in their commands, both in regimental and Ordnance 
oharge, and should take such step& as will ensure that where such mobilization 
equipment i" incomplete the officer in immediate charge shall 'be able at any 
time to furnish a satisfactory and explicit reason 

Equipment stored for mobilization will be inspected approximately every 
six montbs alternately by the D. of E. & O.S. and by the Ordnance Officer. 

6. The officer commanding a district Or command will be responsible that 
equipment of all kinds is issued to the troops for service purposes in accordance 
with the authorized proportions, but in cases in which it iR found necessary tho t 
these should be exceeded he will obtain authority in writing to provide for the 
requirements of the service according to circum.tances. 

7. All indents, demands, &c., on Ordnance Department will be dealt with 
by the A.Q.M.G., who will, if necessary, take order. of Officer Commanding 
District on the subject. He will satisfy himself before transmission to Ordnanco 
Department that all demands are strictly in accordance with regulation, or, if 
the service has not been scheduled, that dcmanrls ar" essential, and will certify 
in body of in,dent accordingly. 

For forms of indents see Appendices 1 and lAo 
R. In all cases where article~ of equipment, clothing, games, and musical 

instruments are donated to thl' troops for use in camps, harracks, or on board 
ship the receipt will be acknowledged in garrison, camp, or ship orders of the 
day, a copy of which, with a covering letter, will be sent to the donor. 

The articles will be taken on charge in the accounts of the unit by a certificate 
voucher, a copy of garrison, camp, or ship order being attached thereto. 

9. In any instance in which store9 or equipment, other than ammunition, 
are drawn in excess of the authorized proportions without the written authority 
required by paragraph 6 the case will be submitted without delay to the G.O.C., 
who will deal with it as a matt,er of discipline, and when consumable stores are 
ooncerned the excess issues should be treated as losses and dealt with under the 
King's Regulations. 

O. Duties of Oommanders, OOMt Defence. 
10. Commanders of Coast Defence Troops will be held directly responsible 

that the equipments on issue to the several units and detachments under their 
oommand· are in a satisfactory condition, complete in all their details, and in 
the authorized proportions unless otherwise specially ordered. They will make 
frequent inspection of the whole of the equipments of the men and horses, and 
ensure that the equipment is accounted for as laid down in these regUlations. 

D. Duties of Oommanding Officers. 
11. Commanding Officers will be held directly responsible that their equip· 

ments are in a serviceable condition, in proper working. order, complete in all 
their details, and in the authorized proportions unless otherwise specially ordered; 
that the arms on issue to their units are kept clean and in thorough repair. Camp 
Commandants and Commandants of Schools Qf Instruction will be regarded as 
C.O.s for all purposes to which these regulations apply. 

12. Alterations of articles of equipment involving any departure from the 
sealed patterns, either for experiment or any other purpose, are strictly forbidden 
without tbe previous sanction of the G.O.C. 

13. On a change of command a Board will be assembled to take stock of 
the equipment and verify the ledger balance. Both the incoming and outgoing 
officers Or their representatives will be present and sign the proceedings, which 
will be certified in the form laid down in Appendix 2, and will accompany the 
Regimental Equipment Ledger on transmission of the latter as laid down in that 
appendix. . 

14. In a case where the officer taking over command does not arrive until 
departure of outgoing C.O., the Board will assemble prior to the departure 01 
the outgoing officer, and the senior officer remaining with the unit will take over 
and be responsible for the equipment unW it is handed over by him to the officer 
assuming command. 

15. Accountants will furnish with their periodical accounts a certificate that 
the list or catalogue alluded to in paragraph 103 has been verified and corrected 
to date, that the deficiencies through loss or otherwise have been reported to 
the D. of E. & O.S., and the authority for striking such deficiencies off the list hah 
been noted thereon. 

16. On changes of Heads of Departments, Staff Officers, or Commanding 
Officers, the officer assuming charge will verify the lists and report any defici­
enoies. 

17. The stooktaking Board may be dispensed with if the officer taking over 
charge considers it unnecessary, but he will then be held responsible, and will 
himself sign the form of certificate in para. 5, Appendix 2, and dispose of it as 
therein directed. 

18. In the case of a transfer of charge of the equipment in an Artillery 
subdistrict, the verification of the stores in connection with the armaments by 
a Board of officers need not be carried out unless at the request of either of the 
officers concerned. Should such a request be made by either of the officers hand­
ing over or the one taking over charge, the 0.0. will appoint a Board of officers 
for the purpose. 

Should no Board be assembled, the ollicer taking over charge will be held 
responsible for the correctness of the stores taken over by him, as shown by the 
balance on the 31st of the previous May, subject to the varia,tions caused by 
sQbse'luent duly vouchered store transactions, 
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